A 25000.-Ft fölötti rendelés esetén ingyenes házhozszállítás!

Hogyan használjunk akció, promóció vagy kedvezménykódot

A Zippo promóciós kódjai általában vastag, nagybetűs formában jelennek meg, és megtalálhatók a Zippo.hu-n, az e-mailben és más marketing platformokon is.

A promóció igénybevételéhez kövesse ezeket az egyszerű lépéseket:

 • Írja be a promóciós kódot pontosan úgy, ahogy a kijelölt "ajándék kártya vagy kedvezménykód" dobozban látható, az oldal jobb oldalán található összegek felett a fizetéskor.
 • Kattintson az "alkalmaz" gombra a promóciós kód aktiválásához és az rendelésére való alkalmazásához.

  Győződjön meg róla, hogy rendelése megfelel az adott promóciós ajánlat összes követelményének. Például, ha az ajánlat azt jelzi, hogy minimálisan 50,00 összegű vásárlás szükséges, a promóciós kód nem lesz alkalmazva a rendelésre, ha az összesen (szállítási és adók előtt) kevesebb, mint a megadott összeg.

   


  Akció, promóció vagy kedvezménykód szabályzat

  Egy (1) érvényes kuponkód használható rendelésenként. Az ajánlat érvényesítéséhez a rendelésnek meghatározott minimális érték feletti összegnek kell lennie. A minimális összeg adókat, szállítási díjakat, ajándékkártyákat és pótdíjakat nem tartalmaz.  Vásárláshoz legalább 18 évesnek kell lenni. Az összes ajánlat és kód az elérhetőségre vonatkozik. Az ajánlatok és kódok nem érvényesek korábbi vagy jövőbeli vásárlásokra. Az ajánlat nem beváltható készpénzért vagy készpénzegyenértékért. Tilos ott, ahol az törvénybe ütközik. Az ajánlatok változtatásának jogát fenntartjuk, és bármikor felfüggeszthetjük vagy megszüntethetjük.  Minden vásárlás előzetes banki engedélyeztetés és hitelkártya-ellenőrzés alatt áll. Fenntartjuk a jogot, hogy bármilyen okból töröljük a rendelést. 

   


  OLDALSZERTE INGYENES SZÁLLÍTÁSI AJÁNLATOK

  Ha másként nem írják elő, az ingyenes szállítási ajánlatok CSAK a STANDARD SZÁLLÍTÁSRA érvényesek. Az összes szállítási szabály és irányelv továbbra is érvényes, lásd a szállítási és kezelési információkat további részletekért. Túlméretes tételek és más kezelési díjak továbbra is felmerülhetnek. Nem érvényes a $0-os rendelésekre.


  INGYENES SZÁLLÍTÁSI AJÁNLATOK

  Kivéve ha másképp nincs feltüntetve, az ingyenes szállítási ajánlatok csak a STANDARD SZÁLLÍTÁSRA érvényesek. Minden szállítási szabály és irányelv érvényes marad, további részletekért lásd a szállítási és kezelési információkat. Többletköltségek a túlméretes termékekre és más kezelési díjakra továbbra is vonatkozhatnak. Az ingyenes szállításhoz a megrendelésnek meghaladnia kell a promócióban megadott minimális értéket, az adók és a termékkedvezmények levonása után. 


  INGYENES AJÁNDÉK AJÁNLATOK

  Minden ajándék ajánlat csak egyszer érvényes, személyenként egy ingyenes ajándékra. Az ügyfél felelős az összes szállítási díjért és az alkalmazandó adókért, ahogy azt az állam törvényei előírják. Nem kombinálható más termékkedvezményekkel. Nem vonatkozik korábbi vásárlásokra.


  SZÁZALÉKOS AJÁNLATOK

  Az akciókódok csak meghatározott termékekre vagy gyűjteményekre érvényesek. Néhány kizárás érvényes lehet. A promóciós kód lehet, hogy külön sorban jelenik meg a fizetéskor, nem a termék során. Az akciók nem érvényesek a korlátozott kiadású Zippo gyűjteményekre vagy testreszabott öngyújtókra, kivéve ha kifejezetten ki van téve. Nem kombinálható más termékkedvezményekkel.


  DOLLÁROS KEDVEZMÉNYES AJÁNLATOK

  A kódok csak meghatározott termékekre vagy gyűjteményekre érvényesek. Lehetnek kizárások. A promóciós kód külön sorban jelenhet meg a kijelölt termék során kívül. Az ajánlat nem érvényes limitált kiadású Zippo gyűjteményekre vagy testreszabott öngyújtókra, kivéve ha kifejezetten így szerepel. Nem kombinálható más árleszállítási ajánlatokkal. 


  BOGO % KEDVEZMÉNYES AJÁNLATOK

  A kedvezményt a legalacsonyabb árú termékre alkalmazzuk. Az ajánlat nem érvényes korábbi vásárlásokra. A vásárláskor adott kedvezményeket visszatérítéskor levonják a visszaküldött áru árából. Visszaküldés esetén a kedvezmény elveszik és nem használható újra. Nem kombinálható más árleszállítási ajánlatokkal.