A 25000.-Ft fölötti rendelés esetén ingyenes házhozszállítás!

Visszatérítési politika

A Zippo termékeket kiváló minőségben és tisztességesen gyártják. Ha úgy érzi, hogy az alábbi irányelvek alapján vissza kell küldenie az ezen a weboldalon vásárolt terméket, szívesen feldolgozzuk visszaküldését a megrendelés feladásától számított 14 napon belül .

A visszaélés, nem rendeltetésszerű használat, normál kopás vagy az ésszerű gondosság hiánya miatt megsérült árukra nem vonatkozik a gyártói garancia, és a vásárlást követően nem küldhető vissza.

Ha a Zippo terméket egy hivatalos Zippo-kereskedőtől vásárolta, lépjen kapcsolatba a kereskedővel a visszaküldési szabályzat részleteiért. A Zippo.hu nem fogadja el a kiskereskedelmi helyeken vásárolt áruk visszaküldését.

A visszaküldött árunak új, nem használt állapotban kell lennie. A termék jóváírásra történő visszaküldéséhez mellékelje a szállítmányhoz mellékelt számla másolatát és a visszaküldés okát. Ha nincs meg az eredeti számla, adja meg rendelési számát, nevét, címét, telefonszámát és e-mail címét, hogy felvehessük Önnel a kapcsolatot az esetlegesen felmerülő problémákkal kapcsolatban.

 

Visszatérítési folyamat

A termékek átvételekor a visszatérítés az eredeti rendelésnél használt fizetési módra kerül feldolgozásra.

A visszatérítés csak a termék és a forgalmi adó összegét tartalmazza. Abban az esetben, ha nem megfelelő tételt szállítottak ki, vagy ha a termékek szállítás közben megsérültek, a szállítási költségeket is beleszámítjuk a visszatérítésbe.

Hitelkártya-visszatérítések

Hitelkártya-visszatérítés esetén legfeljebb két számlázási ciklust kell várni, amíg a jóváírás megjelenik a kivonaton.

 

e-ajándékkártya rendelés visszatérítés

Ha Zippo e-ajándékkártyával vásárolt terméket küld vissza, a visszatérítést visszautaljuk az e-ajándékkártyájára. Ha a rendelést Zippo eGift kártyával és hitel-/bankkártyával kombinálva fizették ki, akkor a hitel-/bankkártyát az eredetileg felszámított összeg erejéig jóváírjuk. A fennmaradó jóváírást az e-ajándékkártyára térítjük vissza. Kapni fog egy új e-mailt, amely emlékezteti e-ajándékkártya egyenlegére és kártyaszámára.

 

HIBÁS ÁRU VISSZATÉRÉSE

A hibás termék visszaküldéséhez kövesse a javítási részben található utasításokat.

 

FONTOS JEGYZETEK

Utánvétes szállítást nem fogadunk el.

Meg kell adnia egy visszaküldési címet.