A 25000.-Ft fölötti rendelés esetén ingyenes házhozszállítás!

 

 

Zippo/Case Múzeum

A pennsylvaniai Bradfordban nemcsak a Zippo öngyújtók és Case kések találhatók, hanem a „Made in America” szinonimája a kézművesség és a minőség iránti elkötelezettség is. Meghívjuk Önt, hogy látogassa meg a Zippo/Case Múzeumot, ahol rajongók és gyűjtők gyűlnek össze a világ minden tájáról, hogy megtapasztalják e két amerikai ikon, gazdag történetét.

Fedezze fel a 15 000 négyzetméteres látnivalót, amely magában foglalja a világhírű Zippo javítóklinikát és a Zippo/Case zászlóshajó üzletet. Tizennégy egyedi gyártmányú Zippo utcai öngyújtó sorakozik az épülethez vezető úton. A bejárat felett tornyosul egy 40 láb magas Zippo öngyújtó lüktető neonlánggal és egy hatalmas Case Canoe hárompengés zsebkés. Élvezze az önálló vezetést, hogy megismerje két amerikai ikon gazdag történetét.

Történelem

Az első múzeum, a Zippo Családi Áruház és Múzeum 1993 végén nyílt meg. Találó elnevezése, mivel az akkori Zippo cégcsalád árusító termékeit mutatta be: Zippo, WR Case and Sons Cutlery Company és Holgate Toys.

Az eredeti múzeum meglehetősen kicsi volt, és hamar elégtelennek bizonyult a gyűjtők szenvedélyének és a Bradfordba utazó turisták kíváncsiságának kielégítésére. 1995-ben egy vadonatúj és nagymértékben kibővített üzlet és múzeum terveit kezdeményezték. A Zippo/Case Visitors Center ünnepélyes megnyitójára 1997. július 18-án került sor, a cég 65 . Évforduló ünneplés. Ez volt az 1997-es Zippo/Case International Swap Meet központi eleme. A háromnapos eseményen a világ minden tájáról több mint 8000 ember vett részt, amely a mai napig tartó nemzetközi látogatók áramlását nyitotta meg.

A Zippo/Case Múzeum jelenleg több mint 100 000 látogatót fogad évente. Gyűjtők és turisták az Egyesült Államok minden tájáról és sok más országból, köztük Bulgáriából, az Egyesült Királyságból, Olaszországból, Németországból, Franciaországból, Spanyolországból, Portugáliából és Brazíliából utaznak, hogy gyönyörködjenek e két ikonikus amerikai márka iránti szeretetükben.

 

Múzeumi kiállítások, amelyek felkeltik érdeklődését

Ahogyan nem felejti el Zippo öngyújtóját vagy Case kését, úgy a Zippo/Case Múzeumban tett első látogatását sem. Olyan kiállításokat fog megtapasztalni, mint:

 • Egy szövetséges a szövetségesekért , Zippo hozzájárulásának feltárása az amerikai erőfeszítésekhez a második világháborúban.
 • Minden idők legnagyobb mellékszereplője , minden alkalommal, amikor egy Zippo öngyújtó hollywoodi reflektorfénybe kerül.
 • " Működik , vagy ingyen megjavítjuk" egy pillantást Zippo híres javítóközpontjába.
 • Zippo Rocks! , egy lenyűgöző gyűjtemény Zippo szerepéről a zenében az évek során.

  A BELÉPÉS INGYENES

  • Akadálymentesített
  • mellékhelyiségek
  • Ingyenes buszparkoló
  • Nyitva a hét 7 napján (lásd lent a különleges zárva tartási dátumokat)

  Zippo Case Múzeum

  ELHELYEZKEDÉS

  1932-es Zippo Drive
  Bradford, Pennsylvania 16701

  ÓRÁK

  hétfőn, kedden, szerdán, csütörtökön, pénteken és szombaton 9-17 óráig vasárnap, 11-16 óráig


  Zárva: január 1-jén és 2-án, húsvétkor, hálaadáskor és karácsonykor. (Nyitva: karácsony este 9-15 óra, szilveszter 11-16 óra)