A 25000.-Ft fölötti rendelés esetén ingyenes házhozszállítás!

Felhasználási feltételek

1. A Zippo Hungary e-ajándékkártyákkal bármi megvásárolható, amit a Zippo.hu eladásra kínálnak, kivéve az e-Ajándékkártyákat, kivéve, ha az Ön országában törvény tiltja.

2. Több e-ajándékkártya is felhasználható a vásárláshoz a fizetéskor. Ha a Zippo eAjándékkártyá(k) összege NEM fedezi a rendelés teljes összegét, akkor az egyenleget érvényes hitelkártyával kell kifizetnie.

3. Ha az e-ajándékkártya összege TÖBB, mint a végösszeg, az egyenleg az e-ajándékkártya számláján tárolódik, és felhasználhatja a következő vásárláskor.

4. Az e-ajándékkártyákat e-mailben küldjük ki a fizetés beérkezését követően. Ha az e-ajándékkártya megrendelése NEM TARTALMAZ más áru vásárlását, fizetése a szokásos módon történik, és az e-ajándékkártyát az e-mail címére kapja meg. Ha az e-ajándékkártya rendelése NEM tartalmazza egyéb áruk vásárlását, akkor a fizetést feldolgozzuk, és e-ajándékkártyáját e-mailben elküldjük, amint a teljes rendelés kiszállításra kerül.

(Kérjük, vegye figyelembe, hogy ha e-ajándékkártyáját a lehető leggyorsabban szeretné megkapni, a legjobb, ha az e-ajándékkártyákat és egyéb árukat külön vásárolja meg.)

5. A Zippo Hungary e-Ajándékkártyák nem járnak le.

6. A Zippo Hungary e-ajándékkártyáknak nincs nyugalmi, inaktivitási vagy szolgáltatási díja.

7. A Zippo Hungary e-Ajándékkártyák nem ruházhatók át, nem téríthetők vissza és nem válthatók készpénzre, kivéve, ha jogszabály másként rendelkezik.

8. Redflame Kft. jogában áll törölni a Zippo Hungary e-Ajándékkártya rendeléseit csalárd módon.

9. Zippo e-ajándékkártya vásárlásakor forgalmi adót nem számítunk fel, de a vonatkozó forgalmi adót felszámítjuk, ha e-ajándékkártyát használunk a vásárlás kifizetésére.

10. Redflame Kft. nem vállal felelősséget az elveszett vagy ellopott Zippo e-ajándékkártyákért.

11. Ha a Zippo e-ajándékkártyával vásárolt árut visszaküldik jóváírásra, és a Zippo jóváhagyta, a visszatérítést a visszaküldés elfogadásakor jóváírják az e-ajándékkártyán. Ha az eredeti rendelést hitelkártyával és e-Ajándékkártyával fizették ki, először a hitelkártyát írják jóvá az eredetileg felszámított összeg erejéig, és a fennmaradó jóváírást visszatérítik az e-Ajándékkártyára, legfeljebb az eredeti eAjándékkártya összegét.

12. A Zippo Hungary e-ajándékkártyák jelen Általános Szerződési Feltételeire Magyarország törvényei az irányadók. A Zippo Hungary e-ajándékkártya Ön általi használata a jelen Általános Szerződési Feltételek elfogadását jelenti.

13. Ha kérdése van az e-ajándékkártyákkal kapcsolatban, forduljon hozzánk .

14. A Zippo Hungary e-ajándékkártyákat forintban bocsátják ki.