A 25000.-Ft fölötti rendelés esetén ingyenes házhozszállítás!

A Zippo kézmelegítő meggyújtása

  • Töltse fel a kézmelegítőt eredeti Zippo kézmelegítő üzemanyaggal.
  • A kézmelegítő fedelével lefelé tartva az egyik kezével függőlegesen tartsa az alapegységet, a másik kezével pedig kb. 10 másodpercig tegyen lángot a katalitikus égőegységre. A begyújtás az első használat után a kezdeti használatot követően tovább tarthat a vártnál, és többszöri lángot igényelhet. A láng származhat Zippo öngyújtóból, Zippo Utility öngyújtóból vagy gyufából. Kövesse a gyújtó használati utasítását. Tartsa távol a kezét és a ruházatát minden lángtól. A kézmelegítő katalitikus eljárással melegszik. Begyújtás után nincs láng. A láng jelenléte gyújtáskor túltöltést jelez. Oltsa el a lángot, és hagyja elpárologni a felesleges üzemanyagot, mielőtt megpróbálná újragyújtani.
  • A lángmentes gyulladás megerősítése után helyezze vissza a kézmelegítő fedelét, majd helyezze a melegítőt a mellékelt védőzsákba. A kézmelegítőt mindig a mellékelt védőzsákba kell helyezni a túlmelegedés elkerülése érdekében. A Zippo kézmelegítő mostantól órákon át kellemes meleget biztosít. Begyújtás után a hőt láng nélküli katalitikus folyamat biztosítja.
  • Ha egyszer meggyulladt, nincs biztonságos módja a fűtési folyamat leállításának. Ha szükséges, helyezze a kézmelegítőt a mellékelt védőzsákba, és helyezze tűzálló felületre, amíg az üzemanyag el nem fogy, és a kézmelegítő hideg tapintásúvá válik.


Használjon eredeti Zippo kézmelegítő üzemanyagot és csereégőket