A 25000.-Ft fölötti rendelés esetén ingyenes házhozszállítás!

A Zippo kézmelegítő

Szeretnéd a következő (melegebb) szintre emelni szabadtéri kalandjait? Ismerjd meg a Zippo kézmelegítőt , amely 12 és 6 órás modellekben kapható. Amikor a szabadban vagy, koncentrálsz. Legyen szó vadászatról, horgászatról, kempingezésről vagy egyszerűen csak  élvezed a jeges időt, nem akarsz olyan zavaró tényezőket, mint a hideg kéz.GYIK

A kézmelegítőm nem nagyon melegszik, mit tegyek?

  • Óvatosan ellenőrizze az égőt, hogy elkerülje az égési sérülést. Szorosan illeszkednie kell.
  • Lehet, hogy az égő nem gyulladt be megfelelően. Ismételje meg a begyújtási utasításokat.
  • Győződjön meg arról, hogy elegendő öngyújtó folyadék van a kézmelegítőben. Az öngyújtó folyadék akkor is elpárolog, ha a kézmelegítőt nem használja.
  • Lehet, hogy az égőt ki kell cserélni. Az égőket körülbelül 70 használat után kell cserélni.

Hogyan állíthatom le a kézmelegítőm felmelegedését?

A Zippo 12 órás kézmelegítő begyújtása után nincs mód a fűtés leállítására. Ha szükséges, helyezze a kézmelegítőt a zacskóba, és helyezze tűzálló felületre, amíg az üzemanyag el nem fogy, és a kézmelegítő hideg tapintású lesz.

Szüksége van oxigénre a kézmelegítő működéséhez?

Igen. A Zippo kézmelegítőnek oxigénre van szüksége a melegítési folyamathoz. A zacskó szabályozza az oxigén mennyiségét. Ne használja a mellékelt zacskó nélkül, mert túl meleg lesz.

Használnom kell a mellékelt táskát?

Igen. A táska szabályozza az oxigén mennyiségét, és ennek során szabályozza a kézmelegítő hőmérsékletét. A táska nélkül a kézmelegítő felforrósodhat, és sérülést vagy tüzet okozhat.

Mennyi ideig tart egy töltet, vagy milyen gyakran kell újratölteni?

  • A 6 órás kézmelegítő akár 6 órán keresztül is felmelegszik, ha az alsó vonalig töltött műanyag pohár segítségével üzemanyaggal töltik fel. Sok tényezőtől függően valamivel kevésbé vagy hosszabb ideig üzemelhet. Tárolás előtt mindig győződjön meg arról, hogy a kézmelegítő hideg tapintású. Helyezze tűzálló felületre, ha még meleg.
  • A 12 órás kézmelegítő, ha a felső vonalig megtöltött műanyag pohárral fel van töltve üzemanyaggal, akár 12 órán keresztül is melegszik. A műanyag poharat az alsó vonalig is megtöltheti, és ez akár 6 órán át meleget biztosít. Sok tényezőtől függően valamivel kevésbé vagy hosszabb ideig működhet. Tárolás előtt mindig győződjön meg arról, hogy a kézmelegítő hideg tapintású. Helyezze tűzálló felületre, ha még meleg.


Használjon eredeti Zippo kézmelegítő üzemanyagot és csereégőket