A 25000.-Ft fölötti rendelés esetén ingyenes házhozszállítás!

Zippo A filmekben

A Zippo öngyújtók több mint 2000 filmben szerepeltek

A Zippo szélálló öngyújtók több mint 2000 filmben jelentek meg. Minden műfajban és minden költségvetésben – a több millió dolláros kasszasikerektől az indie filmekig – amikor a színészeknek megbízható kellékre van szükségük ahhoz, hogy megvilágítsák az utat, kiszabaduljanak egy nehéz helyzetből vagy fokozzák a feszültséget, gyakran hallani a félreérthetetlen kattanást a Zippo öngyújtó kinyílása vagy a kovakő kerék szikrája, mielőtt a megbízható sárga láng megvilágítja a sötétített képernyőt.

És nem csak az ezüst képernyőn, a Zippo öngyújtókat és a Zippo család egyéb termékeit, köztük a Case késeket, számtalan főműsoridős hálózati és kábeltelevíziós műsorban láthatták, valamint az elismert streaming tartalmakban. A zombik elleni küzdelemtől a permetezők aktiválásáig, hogy megállítsák a halálos levegőben terjedő vírust, vagy akár csak egy kisboltban öltözőként szolgálnak, hogy hitelesnek tűnjenek, a Zippo termékek gyakran több mint 10 percnyi képernyőidőt halmozhatnak fel minden szezonban, és nézők milliói látták.

A több mint 90 éves történelem legalább 75 évét felölelő filmográfiával nem csoda, hogy a Zippo öngyújtókat a csapatok ajándékba adták, és a díjkiosztó partikon ajándékként használták. Zippo pedig minden produkcióban meghallgatásra került, és kiérdemelte a szerepet – soha nem került a reflektorfénybe. A garantált teljesítményű szélálló öngyújtó még évekig a kellékmester legjobb barátja lesz.