Integrity Collectible Limitált Zippo öngyújtó

Cikkszám: 49403
44 900 Ft
bruttó
  • Csak elektronikusan
Kattints a képre a nagyításért!
Mennyiség

2020 Integrity Collectible limitált gyűjthető modell!

KIZÁRÓLAG, INTERNETEN RENDELHETŐ! KORLÁTOZOTT MENNYISÉG.

"Építsd a termékedet integritással, állj 100% -osan mögé, és a siker jönni fog" - mondta a Zippo vállalat ikonikus szélálló öngyújtójának alapítója és feltalálója, George G. Blaisdell. Szavai a mai napig irányadóak a cég számára, több mint 88 évvel azután, hogy feltalálta az öngyújtót, amelyre garantált a „Működik, vagy kijavítjuk ingyen”.

A Zippo 2020 Integrity Collectible kizárólag online értékesítésre kerül. A Replica 1935 szélálló öngyújtón elhelyezett kialakítás egy korai Zippo logót tartalmaz, amelyet az öngyújtó elülső részébe véstek, a Zippo kéttónusú lézeres eljárásával. Ennek a folyamatnak két különböző mélysége van, egyedi kontrasztot teremtve a képben. A hátoldalára vésték lézerrel Mr. Blaisdell híres szavait és George G. Blaisdell portréját.    

Világszerte csak 1200 darabra korlátozva, minden öngyújtót egymás után sorszámoznak, és a Zippo bársonydobozába vannak csomagolva, így ideális ajándék- és kiállítási darab gyűjtőknek. Az optimális teljesítmény érdekében töltse fel Zippo öngyújtó töltő folyadékkal.

·

·   Világszerte 1200 darabra korlátozva - sorszámozva

·        Eredeti Zippo szélálló öngyújtó jellegzetes Zippo "kattanással"

·        Fémszerkezet; szélálló kivitel gyakorlatilag bárhol működik

·        Újratölthető egész életen át; Az optimális teljesítmény érdekében eredeti Zippo folyadékot, tűzkövet és kanócot ajánlunk

·        Az USA-ban készült; Életre szóló garancia arra, hogy "működik, vagy kijavítjuk ingyen"

·        Üzemanyag: Zippo öngyújtó töltő folyadék (külön kapható)

Kapcsolódó termékek